Binnenkort is er weer een aantal nieuwe releases te verwachten:

pop

Red Hot Chili Peppers

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In de oude formatie, dus met gitarist John Frusciante, brengt de band hun twaalfde studioalbum, 'Unlimited Love' uit. Dit nieuwe dubbelalbum(!) is geproduceerd door Rick Rubin, waar de band al in 1991 mee samenwerkte voor het legendarische "Blood Sugar Sex Magic". Het album vertegenwoordigt de verenigde geest van vier individuele zielen die nog steeds onbevreesd de toekomst van hun eeuwige vriendschap en muzikale samenwerking onderzoeken. Release op 01 april en dat is echt geen grap.....

Pop

The Police

Greatest Hits van The Police verschijnt 15 april a.s. voor het eerst sinds de originele release in 1992 weer op LP, en voor het eerst als Half-Speed-Mastered dubbel LP. Greatest Hits bevat, zoals de titel al doet vermoeden, de grootste hits van deze legendarische band, waaronder Roxanne, Can't Stand Losing You, Message In A Bottle, Don't Stand So Close To Me en Every Breath You Take. Deze Half-Speed-Master is geremastered in Abbey Road in geperst op 180 grams vinyl. New deluxe 30th anniversary edition.

soul-jazz

Gregory Porter

De bekendste jazz-zanger van dit moment brengt op 'Still Rising' zeven gloednieuwe songs. Porter zegt hierover: "De titel 'Still Rising' refereert aan mijn laatste album 'All Rise', omdat ik iets wil uitdragen dat ook duidelijk terug te horen is in mijn nieuwe nummers: het opwaartse optimisme over het leven en de liefde. Ik ben nog steeds aan het leren, I'm still rising."

Nieuw in de winkel

Wij luisteren naar jou

Heb je vragen over een bepaalde titel, je favoriete artiest(en) of over de releasedatum van een nog uit te brengen album? Vul hiernaast je gegevens in en stuur een bericht naar ons!

HiP!  Handel in Platen

Laanstraat 93

3743 BD Baarn

06 16402925

Stel je vraag

    Webdesign en realisatie: Yelloweb